Cart 0
 

Shop onze favorieten

MeEr

 

 
 

interieur styling

Styling is iets wat wij al jaren doen, het zit in ons bloed. We kunnen het niet laten.

Wij creëren visuele content voor meubel- en lifestylemerken en zijn gespecialiseerd in interieurshoots voor tijdschriften. Wij verzorgen de styling van particuliere interieurs, publieke ruimtes en evenementen en toveren ruimtes om tot een plek die jouw identiteit visualiseert. Wij helpen je jouw stijl te vinden en deze met anderen te delen.

Styling is persoonlijk. Je kunt hiermee van je huis een thuis maken. Je bedrijf meer persoonlijkheid geven. Wij helpen je hier graag mee. Het liefst op een duurzame en tijdloze manier.

 
 

interieur ontwerp

Minimalistisch, puur en elegant... zo omschrijven wij onze stijl. Ieder mens is uniek en dat daagt ons uit om een ​​interieur op te leveren dat goed bij de opdrachtgever past. Tijdens ons eerste gesprek samen, gaan we aan de slag met het creëren van het eerste concept en de eerste ideeën. Met de wensen van de opdrachtgever en onze expertise creëren wij een uniek eindresultaat. 

Wij kunnen je helpen met het bedenken van kleine oplossingen of zelfs met het maken van een compleet interieurplan. Neem gerust contact met ons op, zodat we jou ideeën kunnen bespreken en kijken hoe we je kunnen helpen. 

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

 
 

tuinontwerp

Minimalistisch, puur en duurzaam... zo omschrijven wij onze interieur stijl. Maar hoe creëer je deze stijl in je tuin?

Dat is iets wat wij graag met je delen. Tijdens onze eerste ontmoeting samen, brainstormen we om onze ideeën te delen. Met de wensen van de klant en onze expertise maken wij een unieke schets. Met deze schets kunt je zelf jou droomtuin creëren, of wij helpen je met de volgende stap: een compleet tuinontwerp.

Als je kleine tuinoplossingen wilt creëren of zelfs een compleet tuinplan wilt maken, kunnen wij je helpen. Ook kunnen wij een beplantingsplan op maat maken en alle benodigde planten leveren.